Ga naar de inhoud

Elektrische fietsen van Fietshuis Arnhem

Onze elektrische fietsen komen van grote fabrikanten, door grote inkopen kunnen ze de fietsen goedkoper produceren.

Dit betekent dat een hoogwaardige elektrische niet per se heel duur hoeft te zijn. Vanaf €2000,- heb je al een prachtige elektrische fiets met middenmotor.

De kracht van de motor en de levensduur van de accu bepalen mede onder andere de prijs. Daarbij bepaalt de keuze van materiaal en onderdelen verder de prijs.

Fietshuis Arnhem heeft elektrische fietsen van hoogwaardige kwaliteit. Zo hebben wij een aantal voorwaarden waaraan een elektrische fiets moet voldoen.

Alle elektrische fietsen hebben een middenmoter van Bosch of Shimano. Er is keuze uit een 300Wh, 400Wh, 500Wh of 625Wh accu.

Alle elektrische fietsen zijn afgemonteerd met A-merken zoals: Shimano, Magura, Schwalbe, Continental, Selle Royal, Suntour, Contec.

Een elektrische fiets kan door een ketting aagedreven worden of door een snaaraandrijving, bij een snaaraandrijving heb je altijd te maken met een naafversnelling.

Een elektrische fiets kan een naafversnelling of een derailleur hebben. Tip! Een elektrische fiets met een derailleur kan wel 20% meer capaciteit opleveren.

Dames Elektrische Stadsfietsen

Heren Elektrische Stadsfietsen

25% korting op een helm bij aanschaf nieuwe fiets

Dames Elektrische Sportieve fietsen

Heren Elektrische Sportieve fietsen

Fietshuis Arnhem