Meteen naar de inhoud

Veloe Multi Shimano Powered

3.672,00

Motor: Shimano E6100
Versnelling: Nexus 5e
Kleur: zwart
De Veloe Multi is ontwikkeld voor gezinnen die werk combineren met een actief sociaal leven. Of u nu in de stad woont of op het platteland, Veloe Multi brengt je waar je moet zijn met een max. snelheid van 25 km/h. De Veloe Multi de centraal gemonteerde lichte motor van Shimano Steps E6100 kan uw rit 180 km lang ondersteunen met behulp van een snellaadbare 504 kwhli-ion batterij. Hij zorgt voor een soepel, efficiënt en natuurlijk rijgevoel.

1 op voorraad

Veloe Multi – met Shimano middenmotor

De centraal gemonteerde lichte motor Shimano Steps E6100 kan uw rit 180 km lang ondersteunen met behulp van een snellaadbare 504 kwh li-ion batterij. Hij zorgt voor een soepel, efficiënt en natuurlijk rijgevoel.

ONTDEK MULTI

Veloe Multi Shimano.

Veloe Multi is ontwikkeld voor gezinnen die werk combineren met een actief sociaal leven. Of u nu in de stad woont of op het platteland, Veloe Multi brengt je waar je moet zijn met een max. snelheid van 25 km/h.

DUURZAAM FRAME

Chro-Mo Staal

Het frame van Veloe Multi is gepoedercoat lichtgewicht Chro-Mo staal.

  • Hoogte gebruiker: 150 – 195 cm (4’11” – 6′ 5″)
  • Max. gewicht belasting: 200 kg (400 lb) Max. gewicht berijder 120 kg
  • Gewicht eBike: 26 kg (afhankelijk van de uitvoering)

Bij VELOE zijn we blij om deel uit te maken van de cargo-eBike wereld. Het is een interessante markt omdat we een deel van de oplossing in algemene mobiliteit willen zijn.

Fietsen is populair.

We kunnen het niet ontkennen: we hebben ons laten inspireren door merken die oplossingen hebben bedacht om mensen aan het denken te zetten over hun persoonlijke mobiliteit. Fietsen is populair in alle delen van de wereld. In feite is fietsen een van de enige markten met een product dat niet geëvolueerd is van een tweewieler-oplossing. Het ziet er nog steeds hetzelfde uit als sinds de allereerste fiets. Zelfs het elektrische gedeelte van het fietsen werd in 1897 ontwikkeld.

En dan was er Veloe Multi.

Veloe Multi is een multifunctionele eBike ontwikkeld voor gezinnen en individuen. Na jaren van onderzoek stelden we vast dat er geen multifunctionele eBike was voor mensen die hun manier van leven op het gebied van mobiliteit wilden veranderen en misschien minder met de auto wilden rijden en de eindeloze mogelijkheden van fietsen wilden zien. Dus richtte Veloe zich op flexibiliteit in het dagelijks leven en professioneel gebruik.

Voor sociaal gebruik en professioneel rijden.

‘Slim gebruik van Veloe’ is wat we willen bereiken. De perfecte balans tussen design en functionaliteit weerspiegelt zich op Veloe: voor ouders en voor woon-werk fietsers.

Basic Color

Green

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Veloe Multi Shimano Powered” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere suggesties…

Fietshuis Arnhem