Meteen naar de inhoud

Veloe Multi Bosch Powered

4.454,00

De Veloe Multi met Bosch middenmoter is ontwikkeld voor gezinnen die werk combineren met een actief sociaal leven. Of u nu in de stad woont of op het platteland, Veloe Multi brengt je waar je moet zijn met een max. snelheid van 25 km/h. De Veloe Multi met de Performance CX Drive Unit van Bosch is de krachtpatser onder de aandrijvingen. Hij brengt meer rijplezier op veeleisende ritten, ondanks zijn compacte formaat.

1 op voorraad

De Veloe Multi met Bosch middenmoter is ontwikkeld voor gezinnen die werk combineren met een actief sociaal leven. Of u nu in de stad woont of op het platteland, Veloe brengt je waar je moet zijn met een max. snelheid van 25 km/h. De Veloe Multi met de Performance CX Drive Unit van Bosch is de krachtpatser onder de aandrijvingen. Hij brengt meer rijplezier op veeleisende ritten, ondanks zijn compacte formaat.

Voor kinderen en ouders.

Veloe Multi is ontwikkeld voor gezinnen die werk combineren met een actief sociaal leven. Of u nu in de stad woont of op het platteland, Veloe Multi brengt je waar je moet zijn met een max. snelheid van 25 km/h.
Duurzaam frame

Chro-Mo Staal

Het frame van Veloe met Bosch middenmoter is gepoedercoat lichtgewicht Chro-Mo staal.

  • Hoogte gebruiker: 150 – 195 cm (4’11” – 6′ 5″)
  • Max. gewicht belasting: 200 kg (400 lb) Max. gewicht berijder 120 kg
  • Gewicht eBike: 26 kg (afhankelijk van de uitvoering)

Vermogen voor elke dag

* Bosch Performance Line CX

Krachtige ondersteuning tot 25 km/u.

De Performance CX Drive Unit is de krachtpatser onder de aandrijvingen. Hij brengt de Veloe Multi meer rijplezier op veeleisende ritten, ondanks zijn compacte formaat.De Tour+ modus van de Bosch Performance Line CX is altijd gericht op rijplezier. U hoeft niet meer tussen de ondersteuningsmodi te schakelen, zodat u zich volledig op het eBiken kunt concentreren. In de Tour+ modus moet u op vlakke trajecten harder trappen dan in de Tour-modus – zo bespaart u vermogen en verlegt u uw grenzen voor nog meer rijplezier!

  • Perfecte controle
  • Sportieve efficiëntie
  • Meer koppel
  • Natuurlijke rijdynamiek
  • Thermische stabiliteit
  • Krachtige ondersteuning tot 25 km/u.

* Veloe Multi met Bosch Purion

Design ontmoet functionaliteit: Purion is de minimalistische boordcomputer voor iedereen die een verzorgd uiterlijk op het stuur wenst, of het nu voor gebruik in de stad of op het platteland is.

Tijdens de rit krijgt u alle belangrijke informatie met één druk op de knop, terwijl beide handen aan het stuur blijven.

Vijf verschillende rijmodi geven u de juiste ondersteuning in elke situatie.

 

Basic Color

Green

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Veloe Multi Bosch Powered” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere suggesties…

Fietshuis Arnhem